Външното министерство на Северна Корея наложи ограничения за влизането и

...
Външното министерство на Северна Корея наложи ограничения за влизането и
Коментари Харесай

Северна Корея с ограничения за чуждестранни дипломати заради новия вирус

Външното министерство на Северна Корея наложи ограничавания за влизането и излизането на задгранични дипломати като мярка против разпространяването на новия ковид, заяви във Facebook посолството на Русия в Пхенян, представено от ТАСС и Българска телеграфна агенция.

Много членове на дипломатическия корпус постоянно излизат за малко от КНДР, с цел да пазарят от чужбина. Сега това това става невероятно. Новоназначени дипломати също не може да идват в страната.

Влизане в Пхенян по належащи аргументи или при изключителни условия се позволява след 15-дневен карантинен престой в пункта на влизане в страната..

Премиерът на Камбоджа Хун Сен има намерение на следващия ден да посети китайския град Ухан, с цел да поддържа камбоджанските студенти, изолирани там поради епидемията.

Премиерът е уведомил китайските управляващи за желанието си и чака позволение от Пекин, съобщи ТАСС, като цитира държавната осведомителна организация на Камбоджа. На 27 януари бе обявено за първия случай на инфектиран с новия ковид в Камбоджа. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР