Външно министерство реагира много правилно с нотата. Какво означава, че

...
Външно министерство реагира много правилно с нотата. Какво означава, че
Коментари Харесай

Каракачанов: На мен също ми е важен Макрон, но по-важно ми е достойнството на българския народ

Външно министерство реагира доста вярно с нотата. Какво значи, че Еманюел Макрон не бил свестен вярно? Не бил споделил банди, а мрежи. Беше ли свестен вярно френският президент за пакет подвижност?

Това сподели в предаването "Лице в лице " по БТВ вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов, който разяснява изявлението на френския президент Макрон, че избира незаконни мигранти от Африка пред българи и украинци. "Макрон декларира, че избира незаконните мигранти от Африка вместо българите и украинците. Дължи опрощение на българския и украинския народ. На мен също ми е значим Макрон, само че по-важно ми е достолепието на българския народ. Говорят ни за европейски полезности, а същевремено унизяват българите. Какво стана и с камиона-ковчег? Всички скочиха, че бил български и тръгнал от България. Като се разбра, че няма такова нещо някой излезе ли да се извини? Не може да продължава двойния стандарт. Нека да се държат с нас като пълноправен член на Европейски Съюз ", разгласи Каракачанов.

Той разяснява и отминалите локални избори. "На изборите ГЕРБ завоюва. Това, че Българска социалистическа партия пробива на някои места се дължи първо на подобаващи кандидатури и второ на протестен избор по отношение на досегашните управници. На локални избори всеки се афишира за победител. Изборите свършиха и е извънредно време да разберем, че те не са война, а състезание. Срещу купения избор има няколко медикаменти и аз няколко пъти съм ги предложил, само че не са били одобрявани. Задължителното гласоподаване ще обезсмисли купения избор. Това е един вид. Ако кажа учебен ценз, всички ще скочат, че това не се разрешава по Конституция. Когато отиде полиция и жандармерия в циганските гета, резултатите се трансформират, само че не можем да пратим органите на реда във всяка една община. За това дано да въведем наложително гласоподаване. Нека да премахнем и номерата на партиите. Нали си образован човек? Влизаш да гласуваш, намираш си името на партията и гласуваш. Това също ще докара до унищожаване на купения избор. В 95% от циганските махали вотът в никакъв случай не е по разбиране. Всеки седи и чака някой да пристигна да даде и след това някой да наддаде. Не може да разрешаваме на хора, които не могат да си напишат името, да вземат решение ориста ни против 50 лв. ", безапелационен бе Каракачанов.

"Ангел Джамабзки имаше най-ясни визия и хрумвания за ръководството на София. Той не се яви на тези избори, с цел да основава нов политически план, като някои претенденти. По време на цялата акция само той не плю по Йорданка Фандъкова и се държа оптимално правилно. Няма нищо правилно в изказванията, че сме имали сделки с ГЕРБ ", съобщи водачът на Вътрешна македонска революционна организация.

Военният министър разяснява и тематиката за съветските самолети, прелетили през въздушното ни пространство за Сърбия, с цел да доставят за военно обучение ЗРК C-400. "Няма никакво нарушаване на ембарго. В случая приказваме за техника, която е прелетяла от Русия през България за Сърбия и след това се е върнала по същия път. Не сме нарушили никакви спогодби и интернационалните правила. Щеше да е жестоко да накараме съветските самолети да кацнат на някое българско летище. Утре на нас ще ни се наложи да прелетим. Това беше груба политическа офанзива. Знам, че на някои наши сътрудници в НАТО не се харесва това, само че не сме нарушили никакви интернационалните спогодби ", безапелационен бе Красимир Каракачанов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР