Външният вид за актьорите е мощен и много важен инструмент.

...
Външният вид за актьорите е мощен и много важен инструмент.
Коментари Харесай

9 брилянтни актриси, на които собственият им външен вид заби копия и не получи роля

Външният тип за актьорите е мощен и доста значим инструмент. В последна сметка от време на време дали ще получат роля или отвод зависи повече от външните им данни, а не от гения. И както се оказа, от време на време шефовете вирват носове и не желаят да наемат даже видни звезди, в случай че им се коства, че не дават отговор на избрани критерии.

Кейт Бекинсейл

Кейт е грандиозна актриса, която нееднократно е играла съблазнителни хубавици. Кой даже би могъл да си намерения, че ще я считат за незадоволително красива за каквато и да е роля. И в това време е по този начин.

В изявление актрисата сподели, че режисьорът на Пърл Харбър не е желал да я хвърли в ролята на здравната сестра Евелин, тъй като я считал за грозна. Но въпреки всичко тогава тя получи тази роля. Заради нея момичето трябваше да отиде на диета и непрекъснато да спортува.

Кийра Найтли

Кира е привлекателно момиче и един път това едвам не й коства работа. Тя се яви на прослушване за кино лентата “Гордост и предубеждения ”, само че режисьорът в началото не искаше да я вземе. „ Джо Райт не искаше да ме хвърли в Гордост и предубеждения, тъй като смяташе, че съм прекомерно красива. Тогава той ме срещна и сподели: „ О, не, всичко е наред! “, пошегува се актрисата.

Ема Томпсън

Актрисата призна, че съвсем през цялата си кариера се сблъсква с ейджизма. Например, тя беше наречена прекомерно остаряла, с цел да играе любовницата на Хю Грант във филмовата акомодация на книгата „ Разум и сензитивност “. А той е единствено година по-млад от нея.

Аманда Сийфрайд

Учудващо, само че към този момент стройната Аманда трябваше да слуша нелицеприятни забележки за фигурата си. Тя сподели, че съвсем е изгубила няколко функции заради “наднорменото тегло ”. И с цел да получи работа във кино лентата “Mamma Mia! ”, актрисата трябваше да спортува доста, с цел да бъде изцяло слаба.

Ейми Шумър

Но на Ейми Шумър непосредствено беше казано, че в случай че не отслабне, няма да види ролята. Преди да снима кино лентата „ Момиче без комплекси “, й беше обяснено, че една актриса в Холивуд не може да тежи повече от 60 кг, в противоположен случай „ ще бъде мъчително за публиката да я гледа “. Тогава Ейми се поддаде на напрежението и в действителност отслабна, само че по-късно акцентира, че няма да повтори това.

Медхен Амик

Мадчен се яви на прослушване за ролята на Лорелай в Момичетата Гилмор и съвсем получи работата. И тогава управлението промени решението си – реши, че тя е прекомерно дребна, с цел да играе майката. На нейно място е утвърдена с 3 години по-възрастната Лорън Греъм.

Мерил Стрийп

Когато актрисата навърши 40 години, тя беше сигурна, че кариерата й е завършила. Предлагаха й единствено ролята на вещици – за една година тя получи 3 такива оферти едновременно. Но въпреки всичко тя съумя да разбие това проклинание и да играе ярки присъщи герои. Между другото, тя към момента играеше вещицата, само че на 65 години.

Еми Росъм

Сега даже не можем да си представим сериала Shameless без Еми, която играе Фиона, само че се оказва, че в началото са отказали да я вземат в плана и даже не са били позволени до прослушване.

Факт е, че тя беше считана за прекомерно красива и блестяща за ролята на по-голяма сестра в нефункциониращо семейство. Тук оказа помощ единствено постоянството на актрисата. Тя се снима като Фиона, изпрати записа на кастинг мениджърите и след поредност прослушвания най-сетне получи работата.

Оливия Уайлд

На 28 години Оливия се явява на прослушване за роля във „ Вълкът от Уолстрийт “ и се проваля. Нейният сътрудник сподели, че я считат за прекомерно интелигентна, с цел да играе брачната половинка на героя на Леонардо ди Каприо.

И едвам по-късно актрисата разбра, че в действителност я назовават ​​твърде остаряла. Работата в последна сметка отиде при Марго Роби, която беше с 6 години по-млада.

Кое съгласно теб е по-важно за един артист: геният или външността?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР