Външният ви вид разкрива вашия вътрешен свят. Според зодията си

...
Външният ви вид разкрива вашия вътрешен свят. Според зодията си
Коментари Харесай

Най-подходящите цветове за зодиите: Овен, Телец, Близнаци и Рак

Външният ви тип разкрива вашия вътрешен свят. Според зодията си всеки има несъмнено лъчение черти на лицето или тялото и характера, които са толкоз характерни точно поради деня и месеца, в който са родени.
Ето кои са най-подходящите цветове за зодиите Овен, Телец, Близнаци и Рак!
Овен
Тази огнена и буреносна зодия, несъмнено би трябвало да носи алено. И то не какво да е алено, а като цвета на кръвта. Овните са една от най-буйните и рискови зодии и по тази причина звездите са им отредили цвета, който символизира по едно и също време пристрастеността и яростта. Други подобаващи цветове за овена са бяло или златисто. Те основават вътрешна естетика и основават балансират лъчение.
Телец
На телецът е отредено розовото. Представете си дивия бик в розово...това е невероятно, само че представителите на зодията наподобяват доста добре в този цвят. Чертите на лицето, цветът на косата и очите, биха изпъквали добре в нежни нюанси. Този цвят символизира и положителния им манталитет.
За мъжете са подобаващи неутралните цветове като бяло и черно, само че най- към този момент тревистите и натурални цветове като зелено и кафяво, които могат елементарно да комбинират в тоалетите си.
Близнаци
Зеленото уравновесява постоянно превъзбудените Близнаци. Действа им успокояващо, витално и несъмнено носи ползотворно и изобретателно въздействие на тази зодия. Тъй като са дейни и щури глави им подхождат всички ярки цветове. Могат да вършат смели и разнородни цветови комбинации, само че въпреки всичко да внимават, с цел да не прекалят с цветовете.
Рак
За нежната природа на Рака са подобаващи елегантни цветове и изчистени нюанси. Морските цветове са извънредно подобаващи, тъй като тях все към морето ги влече. Синьо, лилаво, зелено, тюркоазено и сребристо – всички тези цветове работят доста позитивно на раците и също така с тях те сияят същински. Червеното и ярките цветове, раците могат да носят, когато имат потребност от спомагателна вътрешна мощ или им следва някаква борба.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР