Външният министър Екатерина Захариева получи благодарствени писма от Асоциацията на

...
Външният министър Екатерина Захариева получи благодарствени писма от Асоциацията на
Коментари Харесай

Българи от Канада похвалиха генералния консул

Външният министър Екатерина Захариева получи благодарствени писма от Асоциацията на Българските инженери в Канада, Канадско-българска бизнес мрежа в Канада и Борда на шефовете на Българската федерация в Канада по отношение на активността на генералния консул Петър Крайчев.

В писмата се акцентира всеотдайната работа на Петър Крайчев като общоприет консул в Торонто и дейното му присъединяване в обществено-политическия и културен живот на българската общественост в Канада.

„ С актуалното писмо бихме желаеме да изразим нашата признателност и нашето високо мнение за професионалната работа на господин Петър Крайчев като общоприет консул на Република България в Торонто “, се споделя в писмото от Асоциацията на българските инженери в Канада.

По време на мандата си в Канада, който завършва, Петър Крайчев има огромен принос за откриването на първия български монумент на Апостола Васил Левски и първото честване на националния празник на България на 3 март в Торонто. Сред заслугите му е и съдействието за основаване на Българска федерация в Канада.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР