Външният министър на Великобритания Джереми Хънт предупреди, че Великобритания може

...
Външният министър на Великобритания Джереми Хънт предупреди, че Великобритания може
Коментари Харесай

Външният министър на Великобритания заплаши ЕС относно Брекзит

Външният министър на Англия Джереми Хънт предизвести, че Англия може да напусне Европейски Съюз идващия март без съглашение, което ще навреди върху бизнеса и работни места и от двете страни на Ла Манша, написа The Daily Express, представен от " Фокус "

Думите на Хънт акцентират, че Брекзит без подписано съглашение ще навреди и на Европейски Съюз, освен на Англия. Според него методът, по който Европейският съюз води договарянията за излизането на Англия може да навреди върху „ връзките и доверието “ сред страната му и европейските страни.

„ Възможността за Брекзит без съглашение се усилва с всеки минал ден и до момента в който не забележим смяна в метода на деяние от страна на Европейската комисия. Те считат, че би трябвало да изчакат Англия „ да мигне “ първа, само че това е надълбоко недоумение на британците като нация “, съобщи министърът.

„ Франция и Германия би трябвало да изпратят мощен сигнал до Комисията, че би трябвало да се контракти прагматичен и рационален резултат, който да отбрани работните места от двете страни на Ла Манша, тъй като за всяка изгубена работа във Англия ще има изгубени позиции в Европа, в случай че Брекзит не се проведи вярно. Ще има стопански последици за Англия, само че ще има дълбоки последици и за останалата част от Европа “, предизвести Хънт.

По-рано министърът призна, че е бил в началото за оставането на Англия в Европейски Съюз, само че Брекзит въпреки всичко е демократично решение на народа
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР