Външният министър на Великобритания Борис Джонсън е споделил пред свои

...
Външният министър на Великобритания Борис Джонсън е споделил пред свои
Коментари Харесай

Борис Джонсън притеснен, че след Брекзит Лондон остава зависим от ЕС

Външният министър на Англия Борис Джонсън е споделил пред свои другари терзанията си , че Обединеното кралство ще одобри договорка за Брекзит, която ще остави страната да зависи от Брюксел , а референдумът за Европейски Съюз от 2016 година - " цялостна загуба на време ".

Това написа английският вестник " Сън ", представен от " Ройтерс ".

Джонсън, един от най-ревностните бранители на Брекзит в английския кабинет, е обсъждан като евентуален правоприемник на премиера Тереза Мей.

" По-скоро бих останал, в сравнение с да напусна по подобен метод ", написа вестникът, цитирайки изразеното от Джонсън неодобрение пред другари.

Говорител на министъра на външните работи отхвърли да разяснява информацията .

Тереза Мей, която беше в лагера за оставане в Европейски Съюз, само че се ангажира да изведе страната от Европейски Съюз, желае двугодишен временен интервал след март 2019 година , когато Англия ще напусне Европейски Съюз. Но по време на този интервал разпоредбите на Брюксел ще продължат да се ползват. Тя също по този начин желае дълготрайно съглашение за Брекзит, което ще разреши търговия с Европейски Съюз, която няма да докара до търкания.

Този проект е неодобрен от някои бранители на Брекзит, защото по този начин Англия може да напусне Европейски Съюз единствено алегорично и да остане под разпоредбите на Европейски Съюз.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР