Външният министър на Русия Сергей Лавров критикува журналист от СиЕнЕн

...
Външният министър на Русия Сергей Лавров критикува журналист от СиЕнЕн
Коментари Харесай

Лавров критикува журналист на СиЕнЕн за Венецуела

Външният министър на Русия Сергей Лавров подлага на критика публицист от СиЕнЕн за въпрос по отношение на обстановката във Венецуела , оповестява " РИА новости ".

Министърът е запитан, дали Русия има някакви благоприятни условия да спре " американската интервенция във Венецуела " , в случай че Вашингтон реши да предприеме сходна стъпка.

" Някои хора назовават вашата компания " подправени вести ", само че в този момент задавате подправен въпрос ", разяснява министърът.

Така той напомня многочислените туитове на американския президент Доналд Тръмп, в които упреква телевизионния канал, че популяризира погрешна информация .

Лавров изяснява, че Москва изрично не приема провеждането на военни дейности , които нарушават интернационалните правила, където и да са те.

Той акцентира, че използването на мощ може да бъде позволена единствено от Съвета за сигурност на Организация на обединените нации или употребена в отговор на експанзия, което не се следи в тази ситуация с Венецуела .

По-рано държавното управление на Боливарската република блокира сигнал на СиЕнЕн на испански в интернет .

Представители на националната телекомуникационна комисия на южноамериканската страна означават, че наличието на предаванията на СиЕнЕн съставляват " директна офанзива против мира и демократичната непоклатимост на венецуелския народ ".
 Венецуела подготвена да отвърне при военна интервенция на Съединени американски щати
Венецуела подготвена да отвърне при военна интервенция на Съединени американски щати

Мадуро бил подготвен за всевъзможен сценарий
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР