Външният министър на Германия Зигмар Габриел разкритикува лидерите на своята

...
Външният министър на Германия Зигмар Габриел разкритикува лидерите на своята
Коментари Харесай

Външният министър на Германия скочи срещу лидерите на партията си

Външният министър на Германия Зигмар Габриел разкритикува водачите на своята Социалдемократическа партия поради плануваната му подмяна на поста, добавяйки напрежение, до момента в който членовете на партията се готвят да гласоподават дали социалдемократите да се причисли към новото държавно управление на канцлера Ангела Меркел, оповестява " Асошиейтед прес ".

Консервативният блок на Меркел и лявоцентристките социалдемократи реализираха съглашение в сряда за съставяне на нова огромна коалиция, което би трябвало да бъде утвърдено от членовете на социалдемократите.

Лидерът на социалдемократите Мартин Шулц възнамерява да поеме външното министерство, отпред на което в този момент е някогашният водач на партията Зигмар Габриел, който сега е един от най-популярните политици в Германия.

Габриел се оплака пред немска медия от " неуважително " държание в партията. Той акцентира, че германците наподобява считат, че е бил сполучлив " и е ясно, че скърбя, че новото управление на социалдемократите не се интересуваше от това публично самопризнание на моята работа ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР