Външният министър на Германия Анелена Бербок направи изненадващо пътуване до

...
Външният министър на Германия Анелена Бербок направи изненадващо пътуване до
Коментари Харесай

Германският външен министър обещава повече оръжия за Украйна при изненадваща визита в Харков

Външният министър на Германия Анелена Бербок направи изненадващо пътешестване до източния украински град Харков през днешния ден и удостовери, че Берлин е заречен да изпрати повече оръжия на Киев, заяви немското външно министерство.
 НАТО призна, че изчерпва запасите си от муниции поради Украйна Обновена
НАТО призна, че изчерпва запасите си от муниции поради Украйна

Алиансът и Европейски Съюз подписаха нова декларация за съдействие

Баербок се срещна с украинския си сътрудник Дмитрий Кулеба, който съобщи, че " не се съмнява, че ще има спомагателна немска военна помощ ", откакто Берлин разгласи, че ще достави на Киев бойни машини на пехотата " Мардер " и спомагателна батарея за противовъздушна защита " Пейтриът ".

Украинците " би трябвало да знаят, че могат да разчитат на нашата взаимност и поддръжка ", съобщи Бербок.

Today, and I visited wartime Kharkiv where Russia caused enormous suffering. Kharkiv is now a symbol of successful Ukrainian counteroffensives which prove Ukraine will win with sufficient support of partners. I have no doubts further German military aid will come.
— Dmytro Kuleba (@DmytroKuleba)
Тя също по този начин съобщи, че е значимо да не се губи от взор мястото на Украйна в Европа и желанието й да се причисли към Европейски Съюз, защото украинците " виждат бъдещето си в Европа, в Европейски Съюз " .
 Киев разгласява
Киев разгласява " карта на минните полета " в Украйна

Министерството за интеграция работи с термина " взривни рискове "

Ето за какво бих желала да поговорим и за напредъка, реализиран в процеса на присъединение. Като федерално държавно управление желаеме да създадем напълно съответни оферти на Украйна, с цел да реализира прогрес в укрепването на върховенството на закона, самостоятелните институции и битката с корупцията , както и в привеждането в сходство със стандартите на Европейски Съюз, сподели Бербок.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР