Външният министър на Австрия Карин Кнайсъл призна в ефира на

...
Външният министър на Австрия Карин Кнайсъл призна в ефира на
Коментари Харесай

Външният министър на Австрия „изобщо не очаквала“ Путин да се появи на сватбата ѝ

Външният министър на Австрия Карин Кнайсъл призна в ефира на радио „ Ö1 Morgenjournal “, че решението да предложения президента на Руската федерация на сватбата си е било „ изцяло непринудено “.

53-годишната Кнайсъл „ въобще не очаквала “ Путин да се отзове на поканата.

По думите ѝ тя оправила поканата „ безусловно непринудено “ вечерта на 5 юни, когато съветският държавен глава беше на посещаване във Виена, с цел да му „ показа своя предстоящ брачен партньор “. На 19 юли тя е схванала, че Путин има намерение да бъде посетител на събитието, решение, което тя „ въобще не очаквала “.

Сватбеното празненство е било планувано като „ частно мероприятие “ и без значение от повишените ограничения за сигурност, свързани с наличието на Путин, то е съумяло да резервира частния си темперамент.

Кнайсъл разяснява и абсурда с видеозаписа, на който тя прави реверанс пред водача на най-голямата страна в света. Тя твърди, че реверансът е съставка от танца и Путин се е поклонил първи. Действията на външния министър на Австрия бяха избрани от съперниците ѝ като акт на послушание, само че Кнайсъл е безапелационна, че това не е по този начин. „ Тези, които ме познават, знаят, че аз не се покорявам никому “, твърди тя.

Сватбата сред министъра на външните работи на Австрия Карин Кнайсъл и финансиста Волфганг Майлингер се състоя на 18 август. Владимир Путин беше поканен и участва на събитието. Президентът на Руската федерация подари на младоженците самовар, антична маслобойна и картина. В специфичен подарък се трансформира и осъществяването онлайн на Кубанския казашки хор. На сватбата Путин танцува с Кнайсъл, а по-късно произнесе тост на немски език.

Руският президент напусна сватбеното мероприятие час след идването си, с цел да замине за Германия, където беседва с канцлера Ангела Меркел. /РБК и БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР