Външните министри на страните от ЕС дадоха „зелена светлина“ за

...
Външните министри на страните от ЕС дадоха „зелена светлина“ за
Коментари Харесай

ЕС започва поправки в „блокиращият закон“, за да спре санкциите на САЩ върху европейските компании заради Иран


Външните министри на страните от Европейски Съюз дадоха „ зелена светлина “ за внасяне на ремонти във връзка с „ блокиращият закон “, които касаят разпространяването на глобите на Съединени американски щати върху Иран, излиза наяве от известие на пресслужбата на Съвета на Европейски Съюз.

„ Съветът по външни работи утвърди точките от дневния ред, които не изискват полемика, в това число и в това число и планове за възражения във връзка с поправките във връзка с „ блокиращият закон “, излиза наяве от известието на Съвета на Европейски Съюз в Twitter.
Така поправките ще бъдат признати по-бързо. Европейският парламент ще може да се произнесе до 6 август, с цел да влязат в действие поправките.

Европейски Съюз възнамерява като защитна мярка от следствията от едностранните наказания на Съединени американски щати във връзка с Иран от петък да стартира използването на ситуациите на „ блокиращото разпореждане “, което не разрешава на европейските компании да извършват ограничаващите ограничения и им дава опция да не признават съответните екстериториални правосъдни решения.

Европейски Съюз приложи такива ограничения през 1996 година, защитавайки ползите си в Куба от американските наказания. Положенията на „ блокиращо разпореждане “ във връзка с Съединени американски щати бях подхванати през тази година и във връзка с глобите против Иран и Либия, оповестяват интернационалните организации.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР