Vans успява да принесе калифорнийската скейт култура по целия свят.

...
Vans успява да принесе калифорнийската скейт култура по целия свят.
Коментари Харесай

Vans е една от най-популярните марки сред тийнейджърите

Vans съумява да принесе калифорнийската скейт просвета по целия свят. Марката процъфтява от ден на ден за своите малко над 50 години в бизнеса. Американските продажби на Vans са нарастнали с 34% през последното тримесечие, оповестява неотдавна компанията съгласно Business Insider.

В последното изследване на Piper Jaffray, които изследват популярностт на някои марки измежду младежите, компанията разкрива, че Vans има най-бързо възходящата популярност от всяка друга марка, която са изучавали от началото на изследването през 2000 година

Vans към този момент е втората най-предпочитана марка за обувки измежду младежите след Nikе, като известността се усилва непрестанно. Vans има дял от 19% от обичаните спортни обувки на всички младежи по света, което съгласно Piper Jaffray като триумф през годините са реализирали единствено от Nike.

Част от аргументите, заради които марката се радва на подобен триумф е, че може да се възползва от две съществени трендове, които се случват сега: разбъркване на състезателен с грациозен жанр и желание за ретро и винтидж мода.

В наши дни хората носят спортно облекло за разнообразни мотиви - работа, свободно време и учебно заведение, без желание да ги употребяват за спортни цели. Разнообразието във връзка с модели, цветове и шарки при Vans прави марката харесвана хора от всевъзможни възрасти, въпреки и болшинството да са младежи. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР