Ванко 1 вече не е част от VIP Brother. По

...
Ванко 1 вече не е част от VIP Brother. По
Коментари Харесай

Ванко 1 напусна Къщата на VIP Brother по здравословни причини

Ванко 1 към този момент не е част от VIP Brother. По време на живото предаване в понеделник стана ясно, че рапърът не се усеща добре. Тогава той самичък изяви предпочитание да напусне шоуто.
Вчера беше излъчен и записът от диалога на Ванко 1 с Биг Брадър от изповедалнята, в който той показа, че физическото му положение е претърпяло внезапно утежняване през последните дни. Рапърът има мощни болки в корема и обострен гастрит и затова отхвърля да взе участие в игрите, не се усеща пълностоен и има потребност от особено лекуване.
Биг Брадър почете желанието на Ванко и той към този момент не е част от шоуто и ще може да се лекува пълноценно отвън Къщата.
В следващия епизод на VIP Brother станахме очевидци на седмичната задача „ Окото на фена “, в която залогът е оптимален бюджет за идната седмица.
Съквартирантите би трябвало да извършват задания, сложени от почитателите на шоуто. Видяхме по какъв начин Константин се лишава от брадата си, само че не и от косата си.
Валентин Кулагин още веднъж беше в центъра на проблемите в Къщата. След като провали своята задача с Окото, в която трябваше да направи комплимент на всеки Съквартирант, към този момент няма участник, който да го харесва, даже се стигна до експанзия от Веселин по отношение на гримьора.
Дали това ще има последици и какво ще реши Биг Брадър ще разберем в идващите дни.
Още през днешния ден феновете ги чакат и следващите номинации в Къщата. Кои ще са номинираните тази седмица и с какви доводи, ще разберем във VIP Brother Live.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР