Ванко 1 смята, че е единственият български изпълнител, който отговаря

...
Ванко 1 смята, че е единственият български изпълнител, който отговаря
Коментари Харесай

Ванко 1

Ванко 1 счита, че е единственият български реализатор, който дава отговор на условията на американския шоу бизнес. „ На равнището съм на 50 Cent и The Game, единствено че съм роден в България. Ако бях американец, единствено с биографията си щях да съм мултимилионер. Без да се туптя в гърдите, мисля че главните триумфи на тази музика са с помощта на мен, помогнах на доста хора и сътворих в действителност звезди – Лошите, господин 100 кила... Аз съм индивидът, който оказа помощ на Николета Лозанова да стане най-известната жена в страната “, споделя Ванко 1.

Смята себе си за мега мъжага и мърсотиите, които му вършат, го окуражават да потвърди какво качества има. Може да е добър и деликатен, само че и жесток. „ Ако не желая да направя нещо, няма да го направя. Ако Биг Брадър ме накара да се облека като балерина, като жена, още занапред го декларирам, че няма по какъв начин да стане, а дали ще бъда най-номинирания в историята на VIP Brother, даже в международен мащаб, на мен в действителност ми е през... знаете през къде “.

В женско царство си показва 15 дами, които се ненавиждат по 600 пъти в минута. „ Според мен женско царство съществува единствено по книгите. Искат изкуствено да ни наложат, че половете би трябвало да се изравнят. Аз не виждам нищо срамно от това дамата да стои по -ниско от мъжа. Нека всеки да си знае мястото и ролята в живота “, споделя Ванко 1.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР