Ванга винаги е сочена за най-силния български феномен. Оказва се

...
Ванга винаги е сочена за най-силния български феномен. Оказва се
Коментари Харесай

Излезе книга за феномена дядо Влайчо - slava.bg

Ванга постоянно е посочена за най-силния български феномен. Оказва се обаче, че историята помни човек, който я е надминавал – Дядо Влайчо от с. Коньово, Новозагорско. Влайчо Жечев е може би напълно чужд за по-младото потомство. Ала тези, които го помнят, имат вяра, че е най-великият оракул, който се е раждал по нашите земи.

За неговите орис, качества и чудодейства споделя най-новата книга на издателство „ Милениум “ – „ Чудото Дядо Влайчо “, която ще намерите на завладяващата цена от 8 лева.Влайчо Жечев е роден на 15 август 1894 година Започва да получава видения още от дребен и печели доверието на хората с предсказването на Първата международна война. По време и на двете огромни войни доста майки се стичат при него, с цел да научат орисите на синовете си, които били на фронта.

След Деветосептемврийския прелом през 1944 година той е заточен в концентрационен лагер и прекарва повече от пет години в безчовечен условия. След като излиза на независимост стартира да оказва помощ на хората гратис и по тази причина е преследван от комунистическите управници. Именно това е и повода за Дядо Влайчо да се знае малко, въпреки силата му да е по-голяма от тази на Ванга.

Самата тя постоянно се поучава с него, непосредствен е и с Учителя Петър Дънов, който е сигурен, че Влайчо е Новозаветен оракул, твърди се, че поучава скрито и самия Цар Борис III, не скрива от Людмила Живкова видението си за съдбовния завършек на татко й и ръководството му. Успява да предсказа военния спор в Сирия от последните години, приказва за естествени катаклизми и дефицит.

За българите споделя: „ Българският корен е здрав, бездънен и жи­лав. Нацията ни ще оцелее в задаващите се изпитни. “ В книгата „ Чудото Дядо Влайчо “ ще откриете още доста негови предсказания, както и подробни описания на философията му за положителното, злото, за индивида, светлината, мрака и др.Коньовският оракул оказва помощ освен на хората, които търсят отговори, само че и на болните, които имат потребност от излекуване. Успява да го направи с доста молебствия и ефикасни билкови предписания, събрани в новото издание на „ Милениум “. Ще научите и за музеят „ Дом на положителното “, отдаден на чудодееца, намиращ се в родното му село и открит наскоро.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР