Ванга прави няколко смущаващи прогнози, които ще се случат около

...
Ванга прави няколко смущаващи прогнози, които ще се случат около
Коментари Харесай

Стряскащите пророчества на Ванга за 2023 г.

Ванга прави няколко смущаващи прогнози, които ще се случат към 2023 година Те са свързани както с пагубни естествени катаклизми, които ще обиден цялата планета, по този начин и със самоунищожителната човешка интервенция в божиите каузи в резултат на научния напредък. 

Рязка смяна на орбитата на Земята

Доказано е, че орбитата на Земята към слънцето се трансформира последователно и извънредно постепенно в продължение на десетки хиляди години. Една по-рязка смяна обаче би довела до гибелни последствия за цялото човечество. Само едно леко изместване на орбитата на Земята, скъсяващо дистанцията от нея до Слънцето, ще отприщи грубо световно стопляне на планетата. И назад – отдалечаването би ни запратило в ледников интервал.

Мощна слънчева стихия

Според виденията на Ванга към 2023 година ще се отприщи мощна слънчева стихия, на каквато човечеството в никакъв случай преди този момент не е ставало очевидец. Слънчевата стихия е събитие, което се случва заради интензивността на слънцето. Слънцето и неговата интензивност пречат на земното магнитно поле,. По думите на Ванга ще пристигна ден, в който слънцето ще повлияе пагубно върху живота на Земята. Тълкуватели на пророчеството считат, че Ванга приказва за идно слънчево цунами. Това е рядко срещано събитие, при което мощна плазмена вълна минава през слънцето и в околния галактически климат. Това може да бъде опустошително за Земята, причинявайки прекъсване на тока и софтуерни повреди.

Биологични оръжия

В едно от пророчествата си Ванга споделя, че " огромна страна " ще прави опити с биологични оръжия върху хора, което ще докара до стотици хиляди жертви. Произвеждането и потреблението на биологично оръжие е неразрешено от Конвенцията за биологичните оръжия на Организация на обединените нации.Въпреки това съществува безпокойството, че някои страни по света не престават секрети опити в тази тенденция,  написа woman.bg.

Ядрена детонация

Ванга пророкува и за страшна екплозия в атомна електроцентрала през 2023 година Това звучи извънредно обезпокоително, имайки поради, че Запорожката атомна електроцентрала в Украйна е въвлечена във войната с Русия, до момента в който Путин заплашва с нуклеарна война.

Краят на бременността

Смущаващо звучи още едно предсказване на Ванга, съгласно което естествената бременност ще бъде неразрешена и всички ембриони ще се отглеждат в лаборатории и ще се развиват в особено основани за задачата изкуствени утроби-машини. Ванга пророкува още, че медицинските специалисти ще вземат решение кой ще роди бебе и по кое време, а родителите ще могат сами да избират цвета на очите и косата на своето бебе.

Като се има поради бързия напредък на науката в днешния свят основаването на бебета по поръчка звучи изцяло правдоподобно. Нека да си спомни, че първите в света генномодифицирани деца към този момент съществуват – сладкодумен образец за удостоверение, че пророчеството на Ванга се сбъдва.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР