Ванга е предсказала пожара в Нотр Дам. В една от

...
Ванга е предсказала пожара в Нотр Дам. В една от
Коментари Харесай

Ванга е търсила тази, която ке я наследи в Нотр Дам

Ванга е предсказала пожара в Нотр Дам. В една от най-важните точки на Европа през 2019 година ще има огромен пожар, споделила приживе пророчицата, твърди турският вестник " Сабах “, което е цялостна нелепост, несъмнено. Такова предсказване в никакъв случай не е правила, написа " Труд ".

Нотр Дам за нея обаче е сакрално място, може би най-важното на света Цял живот е желала да отиде там, само че Държавна сигурност не я пуска да излезе от България, тъй като имало сигнал, че югославските служби се канят да я отвлекат. А тя продължавала да търси способи да се свърже с духа на Нотр Дам. Чрез други хора… 

Най-задълбочената изследователка на българската Касандра и наша колежка Жени Костадинова написа в " Пророчествата на Ванга ": " По тази тематика се натъкнах на едно забавно изявление, направено от Ванга пред художничката Веса Цицелкова.

Преди да замине за Париж, Ванга й изяснява къде тъкмо да застане в Нотр Дам, с цел да й се яви " тази, която ке я наследи ". Жената вижда, до момента в който се моли, облика на момиче, което живее на някаква улица в Париж. Проверява след това има ли в действителност такава улица и се оказва, че има. Но не съумява да открие детето. После споделя за видението си на Ванга и тя отново продумва " тази ке има като моята заложба " Пред художника Любен Диманов пророчицата споделя по какъв начин в предходния си живот е била щерка на фараонка и по какъв начин духът на майка й от този живот я вика в Париж, с цел да се срещнат. Никога не съумява да отиде, въпреси милионите, които носи на Народна република България.

Според някои създатели в архитектурата на катедралата в Париж е закодирана тайната на философския камък. Преди да се влезе в храма, може да се види “нулевият километър " – меден диск, отбелязващ “центъра на Париж " – отсам се регистрират всички дистанции във Франция. Смята се, че в случай че стъпиш върху него и си пожелаеш нещо, то ще се сбъдне… Този “център " символизира и изключителното значение на катедралата в живота на Париж – епохи наред тук заседава Народното събрание, подписват се търговски покупко-продажби, коронясвани са владетели. От пожара в Нотр Дам се избави една от най-големите реликви на християнството – тръненият венец на Христос. Дали е достоверен, е различен въпрос.

В книгата " Истината за Ванга " племенничката й Красимира Стоянова цитира едно от пророчествата на фамозната си вуйна. Тя споделя: " Човечеството ще преживее доста катаклизми и доста бурни събития.

Ще се трансформира и съзнанието на хората. Ще дойдат тежки времена, хората ще се разделят на групи по религия. Ще пристигна на света най-старото обучение. Питат ме: " Скоро лище пристигна на света това време? " Не, не скоро. Още Сирия не е паднала ". Понякога е мъчно да се отсее истината от хилядите измислени " нейни “ пророчества, които бродят по света и у нас.

Има обаче някои обстоятелства, които са доказани от няколко източника, а никой не им обръща кой знае какво внимание. Особено доста за актуалната митология са съдействали съветските медии, които преди години даже бяха пуснали нейни измислени от край до край пророчества чак до 3797 година. Според тях през 2016 година Европа трябваше да е обезлюдена пустиня. Което не се случва, както забелязвате, в противен случай, от ден на ден хора напират към Стария континент.

Може би българската пророчица в действителност има поради някакво признание, което ще получи светът, допустимо е даже да приказва за разкриването на божественото пред хората. Тя го разказва по този начин, представена в книгата " Людмила и Ванга “: " Христос още веднъж ще пристигна на Земята в бели облекла. Настъпва времето, когато избрани хора ще почувстват със сърцето си завръщането на Христос ".

Очевидно става дума за едно ментално прояснение, строго самостоятелно, а не за нещо, което да припомня Страшния съд.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР