Ванеса Георгиева е приятелка с трагично загиналата мениджърка на клуб

...
Ванеса Георгиева е приятелка с трагично загиналата мениджърка на клуб
Коментари Харесай

Приказно красива звезда от уеб сериал зове мъртвата Асиана да я чака, отивала при нея!

Ванеса Георгиева е другарка с трагично починалата мениджърка на клуб " Маскара " Асиана Митева. Черната новина безусловно е унищожила хубавицата, която е една от звездите в уеб сериала " Апартамент 404 ".

Ванеса Георгиева

Както БЛИЦ писа, 29-годишната Асиана Митева почина, откакто излезе с мощния си джип от автомагистрала „ Струма”. Трагедията се е разиграла в съботния следобяд на разклона за град Бобошево. Катастрофата е станала в платното в посока Дупница при 72-и километър, където сред пътя и канавката няма мантинела. През последните години Асиана къса с моделството, само че още веднъж се движи в светските среди. Работила е като пиар на Румънеца и Енчев, а също по този начин е била и шеф на " Бедрум ". От " Facebook " профила й излиза наяве, че е била и управител на клуб " Маскара ".


Трагедията е голяма! Красавицата Асиана оставя сираче - бебе на 5 месеца

Ванеса е била близка със починалата и не може да повярва, че сходна ужасяваща гибел я е застигнала. Георгиева постави жалейка вместо профилна фотография в обществената мрежа и добави кадър с починалата Асиана.

Приятелите на красивата Асиана Митева потънаха в тъга, не могат да повярват в трагичния й край

На стената й пък можем да забележим трогателен пост, в който хубавицата моли Митева да я чака, тъй като тя идва при нея.

" КРЕЩЯ! И ПЛАЧА! И МРАЗЯ! ВСИЧКИ! ЗАЩОТО НЕ СА ТЕБ! ИДВАМ МИЛА МОЯ! ЧАКАЙ МЕ! ПЪТУВАМ! ДА ТЕ ХВАНА ЗА РЪКАТА! ОТНОВО! ЗА ПОСЛЕДНО! "


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР