Ванеса Брайънт определено преживя един от най-големите ужаси за всяка

...
Ванеса Брайънт определено преживя един от най-големите ужаси за всяка
Коментари Харесай

Ванеса намери сили да се усмихне пред рисунка на Коби и Джиана - slava.bg

Ванеса Брайънт несъмнено претърпя един от най-големите ужаси за всяка жена и майка - в един ден да загуби брачна половинка си - Коби Брайънт и щерка им Джиана, откакто двамата починаха в злополука с хеликоптер на 26 януари тази година.

И въпреки че целият свят скърби за баскетболната легенда и 13-годишната млада вяра, която трябваше да продължи пътя на Коби - неговата щерка - Джиана Мария, на света надали има човек, който да тъгува повече от Ванеса Брайънт. Както и другите три дъщери на фамилията - Наталия на 17 години, Бианка - на 3 и Капри, която е една на 8 месеца.

Въпреки болката, Ванеса Брайънт е мощна жена, която е съумяла да се усмихне още веднъж, позирайки дружно с трите си дъщери пред стена, красиво изрисуваната с облиците на Коби и Джиана.

Преди часове брачната половинка на баскетболиста разгласява в своя Инстаграм профил два фрагмента, на които най-голямата ѝ щерка Наталия се е снимала пред тази рисунка, след което и самата Ванеса, Наталия, Бианка и Капри са театралничили за фотография на фона на Коби и Джиана.

Трогателно е и самото обръщение на Ванеса към тази фотография. Тя е цитирала текста на песента "Smile " на Нат Кинг Кол.

Коби и Ванеса се срещат за първи път, когато той е на 21 години, а тя единствено на 17. Те се срещат на снимачната площадка на музикален видеоклип, а по това време Ванеса е към момента в гимназията, само че искрата сред тях пламва мигновено. Коби не губи време и незабавно стартира да я ухажва. Първата им среща е на 28 ноември в Дисниленд. По това време Коби към този момент е изгряваща звезда в баскетбола и стартира да изпраща големи букети с рози в учебното заведение на Ванеса, предава Dir.bg.

Снимка: Getty Images
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР