Ванека Кьосина, по-известна като Рич Бич от TikTok, обича да

...
Ванека Кьосина, по-известна като Рич Бич от TikTok, обича да
Коментари Харесай

Книгите, които превърнаха Рич Бич в най-богатата българка в TikTok

Ванека Кьосина, по-известна като Рич Бич от TikTok, обича да се майтапи със себе си, казвайки, че чака да получи от своя спонсор. Истината обаче е, че тя няма подобен sugar daddy (всички фолк певици и плеймейтки напуснаха " чата " ), а реализира всичко изцяло сама. 

Виж още: Работа ли? Джаферович отпраши на Банско и сподели по какъв начин живеят същинските инфлуенсъри

Ванеса обаче е от девойките, които работят крепко и усъвършенстват себе си непрекъснато. Това се случва благодарение на курсове и доста прочетени книги. Рич Бич показа и ТОП 10 на книгите, които са трансформирали живота ѝ към по-добро. Ето и листата:

10 " 48-те закона на властта "

" 48-те закона на властта " съставлява справочник за изкуството на операциите и измамите. Описаните закони са извлечени въз основа на съчиненията на десетки видни исторически деятели, всеки от които по своето време е бил добре осведомен с разпоредбите на играта с властта и е умеел майсторски да ги ползва.

9 " Богат баща, безпаричен баща "

20 години книга номер 1 по финансова просветеност. Уроците за парите, на които богатите учат децата си, а бедните и междинната класа - не. Робърт Кийосаки промени метода, по който милиони хора по света мислят за парите. Той има известност на човек, чиито възгледи постоянно опонират на стандартното мислене със своята храброст и безкомпромисна искреност. Той е международно приет специалист по финансова просветеност.

8 " Ключът към закона за привличане "

Джак Канфийлд е президент на Фондацията за самоуважение в град Калвър, Калифорния. Той е управлявал интензивни семинари за персонално и професионално развиване за повече от 500 000 души в Съединени американски щати, Канада, Европа, Австралия и Азия и е съветвал стотици компании и професионални съюзи, създател е на няколко книги за развиването на самоуважението в образованието. Най-известната му книга е " Пилешка чорба за душата "

Виж още: Lucky Girl Syndrome: по какъв начин да привличаме шанса към себе си

7 " 12 правила за живот "

" 12 правила за живот: Противоотрова на хаоса " е книга за самопомощ от 2018 година на канадския клиничен психолог Джордан Питърсън. Предоставя житейски препоръки посредством есета по нереални етични правила, логика на психиката, митология, вяра и персонални анекдоти.

6 " Четирите съглашения "

" Четирите съглашения " -практическо управление за персонална независимост е книга за самопомощ от създателя на бестселъра Дон Мигел Руис.

5 " Мисленето "

" Thinking, Fast and Slow " е книга от 2011 година на Даниел Канеман. Той e израелски психолог и Нобелов лауреат, прочут със своята работа по логика на психиката на разсъждаване и взимане на решения, бихейвиористична стопанска система и хедонистична логика на психиката.

Виж още: Роли, доминиране и обществени места: Това са най-често срещаните полови мечти

4 " 4-часовата работна седмица "

Искаш ли да работиш по четири часа на седмица вместо по 40 и да изкарваш същите пари, а през останалото време да живееш както, когато и където си поискаш? Да печелиш добре и в същото време да извличаш оптимално наслаждение от живота? Е, тази книга е за теб. Тимъти Ферис го потвърждава. Той ще те вкара в света на новите богати, които се възползват по нов метод от откриващите се пред тях благоприятни условия – а и разполагат с премного време

3 " Мисли и забогатявай "

Творбата на Наполеон Хил става наложително четиво за всички, които се стремят към триумф в живота и кариерата си, досега тя е продадена в над петнадесет милиона екземпляра, трансформира се в справочник за милиони хора, решили да се отърват от бедността в ера на меланхолия и да реализират разцвет за себе си, за фамилиите си, а в доста случаи - и за своите работодатели.

2 " Силата на вашето подсъзнание "

Книгата " Силата на твоето подсъзнание " е освен същинска класическа книга за взаимоотношението на съзнанието и подсъзнанието, само че и един от най-въздействащите и най-четени самоучители, написани до момента! В забележителната си книга " Силата на твоето подсъзнание " доктор Мърфи съчетава одобрена от времето духовна мъдрост и солидни научни разбори.

 

1 Girl Code

Силните и съумели дами не чакат вдъхновението да ги удари като гръм, а се трансформират във ентусиазъм за самите себе си.

 

Girl Code на Кара Алвил Лейба няма да ви научи по какъв начин да изградите компания за милиони. Няма да ви опише за системи и операционни процеси. Но ще ви научи по какъв начин да вярвате в себе си, по какъв начин да установите връзка с вътрешния глас, питащ „ за какво “, по какъв начин да изкорените завистта и в последна сметка да овладеете силата на общуването. Защото това е задачата на живота и бизнеса.

Е, Рич Бич несъмнено не си губи времето, а е време и ние да запретнем ръкави!

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР