Вандалският акт е извършен в тъмната част на деняТази сутрин

...
Вандалският акт е извършен в тъмната част на деняТази сутрин
Коментари Харесай

„Нелсен“: Отпадъци са умишлено закарани и разхвърляни в района на ЖП гарата

Вандалският акт е осъществен в тъмната част на деня

Тази заран в региона на улиците „ Муткурова “ и „ Шести септември “ в непосредствена непосредственост до църквата „ Свети Георги “ в Русе чиновници на сметосъбиращата компания „ Нелсен Чистота “ са били сюрпризирани от камарите боклуци, разхвърляни по тревната повърхност, на улицата и до контейнерите, оповестиха от сдружението.

Вандалският акт е осъществен в тъмната част на деня. След събирането на огромното количество отпадък, размерът му е към 6 контейнера от старите. Такова количество евентуално е докарано съзнателно и разбъркано в региона.

Неразбираеми са за огромна част от жителите на града дейностите на избрани хора, които по този противен метод евентуално се пробват да навредят на градската администрация и на сметосъбиращата компания.

Вече има подозрения за неосъществени политици и някогашни чиновници на „ Нелсен Чистота “ да са „ архитектите “ на тези безумни акции.

Стана ясно, че камери на здравно заведение в града са засекли тази заран човек, който е разпилявал чували с отпадъци в региона на един от кварталите на града.

„ Докато всички плащаме такса битови боклуци, младежи провеждат и организират начинания за разчистване на града, то тази „ мода “ със несъмнено би изумила и по-голямата част от човечеството “, разясниха от компанията.

„ Нелсен Чистота “ обмисля да провежда конкурс за фотография в обществените мрежи на жители, които съзнателно си изхвърлят битовите и други боклуци до контейнерите, вместо в тях, без значение че не са цялостни.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР