Вандализъм и безразборна стрелба белязаха новогодишната вечер в столицата. Как

...
Вандализъм и безразборна стрелба белязаха новогодишната вечер в столицата. Как
Коментари Харесай

Семейство Шопови от столичния "Люлин" никога няма да забрави тази Нова година! Случи им се нещо повече от шокиращо!

Вандализъм и безразборна пукотевица белязаха новогодишната вечер в столицата. Как млада двойка стартира новата година с военен патрон в фамилния си автомобил?

Веселбата за едни, боязън за други. Семейство Шопови от столичния квартал „ Люлин”, намират военен патрон, забит в багажника на колата си, оповестява Нова тв.

„ Съпругът ми излезе да разноски кучето и ми сподели, че имаме патрон в багажника”, споделя Румяна Шопова. Новогодишната еуфория на съседите от близкия блок трансформира паркинга пред входа на фамилията в стрелбище.

„ Не мога да кажа от кое място е стреляно. Мислеше се, че е стреляно нагоре и е паднал след рикошет, само че тогава няма по какъв начин да пробие по този начин багажника”, изяснява Димитър Шопов.

„ Вечерта е можело някой да отива на дискотека, да се прибира. Можело е той да отнесе патрона. Страхувам се, че може като се прибирам от работа, този човек да се напие отново и отново да стреля. Той е някъде тук”, тормози се Румяна Шопова.

От полицията са иззели уликите. По следите на патрона може да се стигне до притежателя на оръжието. Но единствено, в случай че то е записано.
Жертва на новогодишното забавление станаха и няколко спирки като тази, още веднъж в ж.к. „ Люлин”. Вандали са протегнали ръка на общо 6 спирки и 5 електронни табла в София.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР