Вандали са направили куп поразии тази нощ в района на

...
Вандали са направили куп поразии тази нощ в района на
Коментари Харесай

Вандали си навлякоха гнева на софиянци със среднощните си безчинства СНИМКИ

Вандали са създали куп пакости тази нощ в региона на Южния парк в столицата. Това излиза наяве от няколко поста, която се появиха във фейсбук групата „ Забелязано в София”.

„ Тази заран, минавайки в 6 сутринта, първо видях бутнати скутерите на прилежащата пицария, а 10 крачки по-натам и това,та се чудя за какво старанието на всеки или собствеността би трябвало да се унищожи,що за хора сте???”, написа засегнат столичанин, онагледявайки думите си с кадър от мястото.



Други възмутени жители пък са снимали какво е останало след намесата на хулиганите от спирка, инсталирана преди два дни на ул. "Нишава ".



Интернет потребителите не крият възмущението си от вандалската демонстрация.





„ Много младежи по този начин се забавляват. Дотолкова им стига въображението и акълът!”, написа млада дама.

„ Вместо да се радваме на това, което се основава, да употребяваме, да се радваме на един по -красив и организиран град, в който да живеем, ние разрушавам. Всичко е до първите седем, минавайки през схващане, метод на разбиране на човек като единица и индивида като единица в обществото, стигайки до осъзнатост. Болно общество”, гневи се друга.

„ Ние хората не заслужаваме нищо хубаво да ни се направи, тъй като постоянно го съсипваме”, отбелязва със страдание трета.





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР