Вандали са изкъртили няколко от новите ограничители покрай трамвайното трасе

...
Вандали са изкъртили няколко от новите ограничители покрай трамвайното трасе
Коментари Харесай

Вандали изкъртиха част от ограничителите по Графа

Вандали са изкъртили няколко от новите ограничители около трамвайното трасе на ул. " Граф Игнатиев " в София, оповестиха от Столичната община.

Вероятно това се е случило нощес. Днес строителите са открили, че един от ограничителите е бил изтръгнат дружно с паветата към него, а различен е строшен. Заради натрупалия сняг не е ясно дали единствено два от ограничителите са изпочупени.

Монтирането на общо 500-те ограничители във формата на призма стартира в петък. Те са от гранит и се лепят за настилките.

" Очевидно става дума за вандалски акт. Изисква се извънредно огромна мощ, бих споделил даже инструмент, с цел да изтръгнеш ограничителя с паветата. Той е от солиден гранит. За мен това е целеустремено злонамерено деяние ", сподели пред " 24 часа " арх. Иво Пантелеев от А.Д.А., създател на плана за реконструкцията на ул. " Граф Игнатиев ".

Той описа, че преди десетина дни строителите открили, че един от старите ограничители, които след това бяха сменени със сегашните, също е бил счупен. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР