Вандали разбиха кола и откраднаха видеорегистратор в столичния кв. Левски-В.

...
Вандали разбиха кола и откраднаха видеорегистратор в столичния кв. Левски-В.
Коментари Харесай

Заради разбита кола: дете с аутизъм не може да отиде на терапия

Вандали разрушиха кола и откраднаха видеорегистратор в столичния кв. " Левски-В ". Това описа собственичката на автомобила пред Нова телевизия.

Кражбата е за 20 лева, само че трансформира цялото всекидневие на майка на дете с аутизъм. Причината е, че дребното момче не може да се вози в други коли, а би трябвало да върви на терапия. " В събота сутринта получих позвъняване от мои близки, които са видели, че стъклото на моята и на още една кола наоколо са разрушили стъклата. Писах за помощ в една група в обществените мрежи, с цел да може по-бързо да се откри стъкло за промяна. Детето ми е с аутизъм и не може да се вози в различен превоз, тъй като не е привикнало. Оказа се обаче, че колата ми не може да се оправи на идващия ден ”, описа майката.

Семейството към този момент пети ден е без автомобил. „ Поради тази причина синът ми спря терапиите. По някаква причина той не желае да се качи в друга кола с изключение на в моята. Децата с аутизъм са привикнали на избран режим, и когато той се наруши, се разстройват ”, изясни Иванова.

Полицията към момента не е разкрила причинителят. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР