Вандали принудиха шофьори в Шумен да си купуват нови гуми

...
Вандали принудиха шофьори в Шумен да си купуват нови гуми
Коментари Харесай

Младежи нарязаха гумите на 13 коли в Шумен

Вандали принудиха водачи в Шумен да си купуват нови гуми предколедно. Двама младежи с нож надупчиха гумите на повече на 13 коли.

Дръзко или безогледно - похищението е в региона на полицейското разследване в града. Извършителите бяха открити за часове и арестувани.

" Изключително неприятна беше изненадата за мен. Мой комшия стартира да звъни като на пожар и сподели да изляза да видя какво се случва. Излязох незабавно, тъй като трябваше да повеждам детето на детска градина. Погледнах и видях, че колата ми е с две спукани гуми ", показа в предаването " Здравей, България " една от пострадалите - Мира Кипрова.

Според нея случилото се е вандалски акт.

Говорителят на полицията в Шумен Ася Йорданова заяви, че за действието са арестувани двама млади мъже - на 19 и 22-годишна възраст. " Разпитани са. Признали са виновността си. Имат престъпни прояви. 22-годишният е осъждан за нанасяне на телесна щета и обири. 19-годишният има регистрация за ръководство на нерегистрирано по надлежния ред МПС и като малолетен е направил кражба ", изясни тя.

Пред служителите на реда двамата обяснили, че са направили действието след приложимост на алкохол. Твърдели, че непринудено са взели решението.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР