Ван Морисън нарече правителството „фашисти“ в една от новите си

...
Ван Морисън нарече правителството „фашисти“ в една от новите си
Коментари Харесай

Ван Морисън с протестни песни срещу COVID ограниченията

Ван Морисън назова държавното управление „ фашисти “ в една от новите си песни, написани в символ на митинг против ограниченията против пандемията от COVID-19.

В песента се осъждат и „ известните персони, които ни споделят какво би трябвало да усещаме “, предава offnews.bg.

„ Новото обикновено не е обикновено ", пее той. " Родени сме да бъдем свободни. “

No more lockdown

No more government overreach

No more fascist bullies

Disturbing our peace …

No more taking of our freedom

And our God-given rights

Pretending it’s for our safety

When it’s really to enslave... ('No More Lockdown'), гласи текстът на песента.

" Не споделям на хората какво да вършат или мислят ", декларира 75-годишният музикант в изказване, представено от вестник " Гардиан ". " Правителството към този момент се оправя отлично с това. Става въпрос за свободата на избора. "

„ No More Lockdown “ нападна и " погрешните обстоятелства “, като прави отпратка към английския проф. Нийл Фъргюсън, който през юни съобщи, че 20 000 смъртни случая биха могли да бъдат предотвратени, в случай че държавното управление бе наложило цялостна карантина седмица по-рано, а не едвам на 23 март.

Във Англия 41 705 души са умряли от вируса, който към момента се смята за мощно рисков: формалните данни удостоверяват 75% нарастване на инфектираните през предходната седмица, написа " Гардиан ". Правителствената система за тестване и следене е наказана като „ едвам функционираща “. Борис Джонсън съобщи, че държавното управление прави " всичко, което е по силите ни ", с цел да избегне втора национална карантина.

Морисън съобщи, че песните му ще излизат на всеки две седмици, започвайки с " Born to Be Free " на 25 септември. Наскоро той прикани своите сътрудници да се включат с него в битката против псевдонауката и рестриктивните мерки, налагани от противоепидемичните ограничения.

Морисън е следващият английски музикант, който се разгласи срещу ограниченията за сигурност на ковид. Ноел Галахър тази седмица съобщи, че отхвърля да носи маска за лице в публичния превоз и по магазините: „ В момента ни лишават прекалено много свободи “, съобщи някогашният вокалист на " Оуейсис ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР