Валядолид е поредният клуб от чужбина, след интерес от Турция,

...
Валядолид е поредният клуб от чужбина, след интерес от Турция,
Коментари Харесай

И испанци се наредиха на опашката за Каранга

Валядолид е следващият клуб от чужбина, след интерес от Турция, който следи изкъсо обстановката с нападателя на ЦСКА Фернандо Каранга, написа "Меридиан Мач ", базирайки се на трансферни клюки от Испания.

Местните медии в Испания пишат, че клубът, който сега е в Сегунда дивисион (девето място), е набелязал няколко нападатели за трансфер, само че на челно място в листата е точно Каранга.

Испанците желаят бразилеца за заместител на голмайстора си Хайме Мата, който се чака да бъде продаден в този момент или най-късно през лятото. Той бе мечтан и от Левски, само че "сините " не могат да си разрешат желаната от Валядолид сума и прехвърлянето пропадна.

Споменава се и фактът, че Каранга е имал проблеми с управлението на "червените " и е просрочен с една седмица за подготовката, с цел да провокира напускането си на клуба.

Според испанците заплатата на Каранга няма да е никакъв проблем, защото на "Армията " той взима годишно към 125 хиляди евро, а Валядолид може да му предложи доста повече. Каранга към този момент има български паспорт, което може да е още един плюс за прехвърлянето му при "виолетовите ", защото няма да заема място за състезател отвън Европейски Съюз.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР