Valve тихомълком анонсира конкурент на Twitch без особени фанфари. Само

...
Valve тихомълком анонсира конкурент на Twitch без особени фанфари. Само
Коментари Харесай

Valve навлезе в гейм стрийминга с новата платформа Steam TV

Valve тихомълком анонсира съперник на Twitch без особени фанфари. Само няколко часа, откакто създателят на Steam Database Павел Дюндик откри, че компанията е записала домейна steam.tv, уеб сайтът непосредствено проработи. Първото наличие в ефир бе стрийм онлайн на известния е-спорт шампионат The International 2018.
Излъчването бе малко – видяхме просто надписа Welcome to steam.tv – и въз основата на първите усещания Steam TV към момента е с лимитирани функционалности. Така да вземем за пример, платформата може да стриймва шампионата, само че няма алтернатива сами да излъчвате ваша сесия.

За гледането не е наложително да имате Steam акаунт, само че в случай че се логнете ще може да поддържат връзка с вашите другари и в общия чат, както и да пращате предложения на хора да гледате дружно. Платформата има още вграден гласов чат , който може да се употребява в браузъра.

Имайки поради, че Steam TV сега към този момент е офлайн, Valve евентуално единствено го е тествала. Със сигурност потребителите ще желаят да видят повече функционалности в бъдеще, когато пристигна формалния анонс.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР