Valve даде зелена светлина на геймърския проект Hunt Down The

...
Valve даде зелена светлина на геймърския проект Hunt Down The
Коментари Харесай

Hunt Down The Freeman: нова игра в Half-Life вселената

Valve даде зелена светлина на геймърския план Hunt Down The Freeman в Steam. Играта израстна от известен в тесни кръгове мод до пълноценно заглавие.
Hunt Down The Freeman има ексцентричен геймплей и пълностоен сюжет, в който геймърът е член на профилиран боен отдел и както може да разберем по името на играта – ще си разчисти сметките с Гордън Фрийман.

Историята на Hunt Down The Freeman стартира със загадка военна интервенция, в която взе участие групата на основния воин – сержант Мичъл, прекратена от нашествието на извънземни. Но пришълците не са толкоз огромен проблем за военните. Цялата група е унищожена от същия Фрийман, прочут от истинските игри. Мичъл е единственият оживял при нападението, като се разсънва в болница, където го посещава тайнственият G-Man и му предлага да си разчисти сметките с Фрийман. Мичъл приема предизвикването и афишира война на най-опасния академик по теоретична физика в света.

На формалната страница на Hunt Down The Freeman се изброяват достолепията на новата игра, като богата история, добре озвучени герои, нова система на инвентара и над 45 минути кинематографски подиуми.



За удобна игра е нужен процесор от равнището на Intel Core 2 Duo E6600 или AMD Phenom X3 9750, 8 GB RAM. видеокарта с 2 GB памет и 60 GB дисково пространство. Проектът излиза на 2 февруари.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР