Валтери Ботас заяви, че няма да клати лодката като Нико

...
Валтери Ботас заяви, че няма да клати лодката като Нико
Коментари Харесай

Каква е стратегията на Ботас срещу Хамилтън


Валтери Ботас съобщи, че няма да " клати лодката " като Нико Розберг, с цел да си обезпечи предимство над Люис Хамилтън. Финландецът имаше сполучлив първи сезон в Мерцедес, като финишира трети зад своя съотборник и водача на Ферари Себастиан Фетел. Валтери се надява да усъвършенства представянето си тази година и да надделее над Люис – също както Нико съумя да направи през 2016.

За разлика от немеца, обаче, Ботас упорства, че няма желание да играе психически игри, а ще разчита единствено на пилотирането си. На въпрос на ESPN дали ще се опита да влезе под кожата на своя съотборник, той отговори: " По принцип не ми е в стила да се греша в непознатите работи ".

" Аз се концентрирам единствено върху моето показване и върху това по какъв начин да извлека максимума от себе си и от екипа. Не възнамерявам да се трансформирам в това отношение. Вярвам, че в случай че се представям устойчиво и на равнище, ще имаме по-голямо съревнование на пистата с Люис ".

" Честно казано, даже връзките да се трансформират, не виждам причина да не можем да работим като тим върху възможни проблеми " приключи финландецът.

https://t.co/AXMk0rTyLf - Valtteri Bottas reveals how to get edge over Lewis Hamilton - he won’t copy Nico Rosberg https://t.co/R0HWxDFoEl #F1 pic.twitter.com/egELnqwrIn
— Live #F1 News (@LiveF1News) 17 февруари 2018 година
Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg



Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР