Валтери Ботас би могъл да се чувства спокоен за мястото

...
Валтери Ботас би могъл да се чувства спокоен за мястото
Коментари Харесай

Летният рояк слухове във Формула 1 – Ботас, Окон, Фетел…

Валтери Ботас би могъл да се усеща спокоен за мястото си в Мерцедес и през идващия сезон, в случай че летните клюки във Формула 1 могат да бъдат някакъв ориентир. Според някои от най-сериозно тиражираните информации геният на немския отбор – Естебан Окон – съвсем несъмнено ще кара за Рено през 2020 година, като ще размени насочилия се към Хаас Нико Хюлкенберг.

Това са единствено част от слуховете, които се нароиха през 4-седмичната пауза през сезона. Със сигурност в Мерцедес ще бъдат доста деликатни при разрешаването на алтернативата по отношение на това кой би трябвало да бъде съотборник на Люис Хамилтън.

Шефът Тото Волф призна, че Окон попада измежду кандидатурите, които се преглеждат за 2020 година, с което загатна, че Валтери Ботас би трябвало да усъвършенства представянето си в оставащите 9 старта. Историите към френския гений се интензифицираха извънредно доста след Гран При на Германия и грешката, която Ботас позволи там.

Разбира се, към Ферари също не е скучно, а слабите изяви на Себастиан Фетел непрестанно връщат на напред във времето тематиката за това дали германецът има мотивация да продължи. На този стадий четирикратният международен първенец не дава признаци за отричане, а неотдавна се чуват клюки, че Фетел би могъл да се завърне в Ред Бул, където колите, изграждани от Ейдриън Нюи, пасваха най-вече на неговия жанр. Дали обаче има истина в сходни вероятни сюжет, единствено времето ще покаже.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР