Вълнуващият социален проект тръгва от 28 февруари и ще се

...
Вълнуващият социален проект тръгва от 28 февруари и ще се
Коментари Харесай

Роксана се присъединява към героите в Смени жената 2

Вълнуващият обществен план потегля от 28 февруари и ще се излъчва всяка сряда от 21 ч.

Няколко звездни фамилии ще отворят домовете си за феновете във втория сезон на риалити формата Смени Жената, който потегля от 28 февруари по bTV и ще се излъчва всяка сряда от 21 ч. Те ще опитват, като разменят съпругите си с изцяло непознати хора с радикално друг метод на живот за една седмица.

Фолк певицата Роксана, която изгря в Гласът на България и Шоуто на Слави, ще остави двамата си обичани мъже - брачна половинка си Александър и 6-месечния си наследник, с цел да заживее в дома на някогашен наемник във Френския легион.

Роксана ще размени динамичното си ежедневие на непрестанно пътешестване сред домовете си в Ловеч, Кнежа и вечерните участия, с цел да заживее живота на стопанка в София, която макар че приказва пет езика, загърбва кариера в Япония поради брачна половинка си.

Риалити звездата Никита Джонсън също ще се включи в трагичната и занимателна замяна на съпруги в новия сезон на Смени дамата. Нейното предизвикателство ще бъде да размени за седмица градския живот в Швеция с типично за българското село ежедневие и от притежател на студио за хубост да взе участие в фамилния фермерски бизнес.

Много драматизъм и страсти чакат феновете в епизода на обществения конфликт сред скандалната двойка Ангела и Чочо, които неотдавна станаха известни с това, че се разхождат като доминант и жена на каишка, и мощно вярващи евангелисти с две деца.

Бикини-фитнес шампионката Биляна Йотовска също ще бъде воин в един от 14-те епизода на новия сезон на вълнуващия обществен опит Смени дамата. Правилата са ясни - две фамилии ще разменят съпругите си и ще заживеят по радикално друг метод за една седмица.

През първите дни новата брачна половинка би трябвало да съблюдава прецизно разпоредбите в дома и ритъма на живот на дамата, с която се разменя, а по-късно би трябвало да наложи своите лични правила в новото си семейство.

Смисълът на размяната на две крайности е да накара участниците да погледнат на фамилните си взаимоотношения от различен ъгъл, да открият нов път към най-близките си хора и да осмислят гледната точка на другите.

Кастингът за новия сезон е към момента отворен. Всички фамилии, които желаят да изживеят страстта от позитивната смяна, могат да го създадат, като се запишат за присъединяване в страницата на предаването в уеб страницата на bTV.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР