Вълнуващи съревнования от родното първенство и Висшата лига очакват зрителите

...
Вълнуващи съревнования от родното първенство и Висшата лига очакват зрителите
Коментари Харесай

Наситен със спортни емоции Великден в ефира на DIEMA XTRA и в PLAY DIEMA XTRA

Вълнуващи надпревари от родното състезание и Висшата лига чакат феновете на DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2 през идния уикенд. Надпревара във Формула 1, решаващи противодействия от НБА и епични конфликти от Световните боксови супер серии ще бъдат предавани по време на Великденските празници. Всичко най-важно от света на спорта почитателите могат да гледат в ефира на каналите от пакета DIEMA XTRA, както и на пожеланото устройство с платформата PLAY DIEMA XTRA.

Великденски почивни дни, изпълнени със събития, чакат почитателите на футбола. На 26 април феновете могат да гледат следващия епизод на шампионско надхитряне във Висша лига. Ливърпул има право на първо деяние с домакинство на изпадналия Хъдърсфилд Таун в 22:00 по DIEMA SPORT 2. Макар и победени единствено един път през акцията до момента, „ мърсисайдци” отстъпиха водачеството на Манчестър Сити, откакто „ гражданите” победиха над градския противник Юнайтед. Лондонска борба ни чака на 27 април от 14:30 ч. с Тотнъм Хотспър – Уест Хям Юнайтед. На Великден три дуела ще дадат доста отговори. Празничният ден откриват Лестър Сити и Арсенал в 14:00, а след тях Бърнли ще се опита да съблюдава традицията да побеждава сегашния първенец в елита. Срещата с Манчестър Сити е от 16:05 ч. Най-интересното остава за край с основен за четвъртата позиция мач сред Манчестър Юнайтед и Челси. Действието на „ Олд Трафорд” започва в 18:30 още веднъж в ефира на DIEMA SPORT 2.

В Първа лига също има мотиви за мощни страсти, които феновете могат да преживеят с DIEMA SPORT. Два родни футболни конфликта от първата шестица ще се състоят на 26 април. Стадион „ Тича” е мъчно място за завладяване и Лудогорец към този момент разбра това един път, а в този момент разградчани още веднъж гостуват във Варна в 18:15 ч. От 20:30 Левски ще излезе против Берое. Кръгът приключва в понеделник в 20:00 ч., когато Ботев Пловдив може да разочарова още един път ЦСКА, лишавайки ги и от шансове и за купа, откакто сториха това за Купата.

Непредсказуемият сезон във Формула 1 продължава по DIEMA SPORT. На 26 април от 12:00 и от 14:00 ч. ще бъдат излъчени първа и втора подготовка за Голямата премия на Азербайджан. Третата подготовка и квалификацията ще са онлайн на 27 април от 13:00 и 16:00 ч. За 28 април от 15:10 остава най-интересното – надпреварата.

През уикенда в ефира на DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2 няма да липсват и вълнуващите плейофи от НБА.

Полуфиналите на Световните боксови супер серии най-сетне са тук, а първата галавечер е в Лафайет, Съединени американски щати. Боксовите битки ще бъдат в ефира на DIEMA SPORT 2 на 28 април от 03:00 ч.

Проследете най-интересните спортни събития през април онлайн в ефира на DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2, както и онлайн в платформата PLAY DIEMA XTRA.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР