Вълнуващи изненади, позитивни емоции и неповторимо преживяване със звездите на

...
Вълнуващи изненади, позитивни емоции и неповторимо преживяване със звездите на
Коментари Харесай

Фенове се срещат с любими уеб герои

Вълнуващи изненади, положителни страсти и неповторимо прекарване със звездите на Vbox7 чакат почитателите по време на Aniventure Comic Con 2018. Най-големият фестивал за обичайната и съвременна японска просвета в България ще се организира на 15 и 16 септември в столичния Интер експо център. В рамките на второто издание на събитието феновете на уеб продукциите ще се пренесат в света на пожеланото онлайн място за видеозабавление у нас и ще имат опция да се срещнат с обичаните си герои.
В особено обособената Vbox7 зона почитателите на "Килерът " ще се видят очи в очи с част от актьорския състав на мистъри сериала - Надя Петрова, Ралица Добрева, Антоан Петров и Никол Андонова. Още с първия си епизод поредицата се трансформира в същински възторг и единствено за месец събра над 3 млн. гледания онлайн.
Със свои фенове ще се срещнат също Иван Тишев и Мино Караджов от "Не по този начин, брат! ". Звездното наличие ще бъде допълнено от актьорите Илиян Илиев и Михаела Павлова от хитовата тийн драма "Следвай ме ", която бе номинирана на два от най-престижните европейски фестивала за цифрови продукции. Със своите близо 30 млн. гледания на всички платформи и над 150 хиляди почитатели уеб сериалът е един от най-успешните у нас. Продукцията завоюва цели три оценки на първите награди "Nova поддържа българските филми ".
Голямата изненада за феновете ще бъде Бойко Кръстанов, който е част от прослойка на новия екшън трилър на 7Talents "Пъзел: Похитени ". Продукцията ще започва във Vbox7 тази есен и ще е един от най-мащабните онлайн сериали, създавани досега в България във връзка с техника, резултати и актьорски състав, част от който е и тийн идолът Мона Гочева. Сценарият е дело на екипа, работил по планове като "Под прикритие " и "Дъвка за балончета ".
По време на Aniventure Comic Con 2018 ще има и други забавни срещи. Носителката на короната в "InstaQueen " Ивомила и кандидат-ангелът Доби ще споделят кое от провокациите в блестящото уеб шоу е било най-трудно. Звездата Лина Роскин от риалити сериала "10 първи срещи " пък ще разкрие тайните на съвършеното свиждане.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР