Вълнуващи изненади, позитивни емоции и неповторимо преживяване със звездите на

...
Вълнуващи изненади, позитивни емоции и неповторимо преживяване със звездите на
Коментари Харесай

Aniventure Comic Con 2018 посреща най-популярните лица на Vbox7

Вълнуващи изненади , положителни страсти и неповторимо прекарване със звездите на Vbox7 чакат почитателите по време на Aniventure Comic Con 2018 . Най-голямото младежко събитие в България ще се организира в уикенда на 15 и 16 септември в Inter Expo Center в София. В рамките на второто издание на фестивала, феновете на уеб продукциите ще се пренесат в света на пожеланото онлайн място за видео развлечение у нас и ще имат опция да се срещнат с обичаните си герои от „ “,,,,.

Aniventure Comic Con предлага извънредно многообразие от занимания за всеки почитател на известната просвета – срещи със световноизвестни косплейъри, известни артисти и влогъри от България и света, зони за аниме и комикси, доста гейминг и стотици награди.

В особено обособената Vbox7 зона почитателите на мистъри уеб сериала Килерът “ ще могат да се срещнат с част от актьорския състав - Надя Петрова, Ралица Добрева, Антоан Петров и Никол Андонова. Още с първия си епизод, поредицата се трансформира в същински възторг и единствено за месец събра над 3 милиона гледания онлайн. Какво ще разкрият звездите на „ Килерът “ пред почитателите си, разберете първи на Aniventure Comic Con 2018 .

Със своите фенове ще се срещнат още Иван Тишев и Мино Караджов от „ Не по този начин,брат! “.

Звездното наличие ще бъде допълнено от актьорите Илиян Илиев и Михаела Павлова от хитовата тийн-драма „ Следвай ме “, която бе номинирана в два от най-престижните европейски фестивала за цифрови продукции. Със своите близо 30 милиона гледания на всички платформи и над 150 хиляди почитатели, „ Следвай ме “ несъмнено е един от най-успешните уеб сериали у нас. Продукцията завоюва цели три оценки на първите награди „ NOVA поддържа българските филми ”.-->
 Следвай ме
Голямата изненада за феновете ще бъде артистът Бойко Кръстанов , който е част от прослойка на новия екшън-трилър на 7Talents „ Пъзел: Похитени “ . Продукцията ще започва във Vbox7 тази есен и ще бъде един от най-мащабните онлайн сериали, създавани досега в България във връзка с техника, резултати и актьорски състав, част от който е и тийн идолът Мона Гочева . Сценарият е дело на екипа, работил по планове като “Под прикритие “ и “Дъвка за балончета “.

По време на Aniventure Comic Con 2018 ще има и още забавни срещи. Носителката на короната в „ InstaQueen “ Ивомила и кандидат-ангелът Доби ще споделят кое от провокациите в блестящото уеб шоу е било най-трудно.
 vbox7 vbox7
Звездата Лина Роскин от риалити сериала „ 10 първи срещи “ пък ще разкрие тайните на съвършената първа среща.

Пълната стратегия и детайлности за присъединяване на звездите на 7Talents в специфичната Vbox7 зона на Aniventure Comic Con 2018 ще бъдат поетапно оповестени във Фейсбук и на страницата на събитието

Незабравимите страсти са обезпечени с Aniventure Comic Con 2018 и Vbox7.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР