Вълните са разрушили укрепването на басейна на Слънчевото бунгало в

...
Вълните са разрушили укрепването на басейна на Слънчевото бунгало в
Коментари Харесай

Любимото място на властта за отмора е разрушено! Вълните не пощадиха Слънчевото бунгало в „Евксиноград”

Вълните са разрушили укрепването на басейна на Слънчевото бунгало в държавната резиденция „ Евксиноград”, който е на самия бряг. Това оповестява в. Труд.

Ужасяващ случай под вилната зона на брега сред Балчик и Албена! Точно в 18:27 часа се... (СНИМКА)

Луксозната къща до морето е обичано място за пребиваване на президент и министър председател, а предходната година по време на визитата си у нас в него нощуваха френският президент Макрон и брачната половинка му .

В момента оборудването е рисково за къпане и може да бъде употребявано чак следващата година след сериозен ремонт.

Слънчевото бунгало разполага със личен плаж, басейн и барбекю, а до него по стръмното се слиза с открит асансьор. Името си носи поради близостта с една от най-големите реликви на някогашния царски дворец-слънчевия часовник, подарък от кралица Виктория.


„ В сряда изключителна комисия при регионалния шеф Стоян Пасев ще разисква проблемите с брегоукрепването. Експерти от няколко институциите преглеждат сигнали за неприятното положение на варненския вълнолом, където предходната седмица вълна опустоши и захвърли съдбовно две момчета в морето, както и сигнали за Слънчевото бунгало в Евксиноград и отнесената от пороите асфалтова настилка на Алея Първа”, изясни регионалният шеф Стоян Пасев.

Той уточни, че другия месец ще бъдат известни данните от мониторинга на Алея Първа, осемте буни и вълнолома.

Голямото свлачище сред Златни пясъци и Кранево е стигнало съвсем до пътя и в случай че не се вземат незабавни ограничения, ще се наложи придвижването към най-големия курорт на север да заобикаля през кв. „ Виница”.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР