Вълненията около Истанбулската конвенция идват от опасенията, че зад насилието

...
Вълненията около Истанбулската конвенция идват от опасенията, че зад насилието
Коментари Харесай

ГОРЕЩО! Отец разкри какво се крие зад Истанбулската конвенция: Искат да се унищожи християнството!

Вълненията към Истанбулската спогодба идват от опасенията, че зад насилието над дами се прави опит да се замаскира джендър идеология. Това съобщи пред Нова телевизия отец Александър Лашков от храм “Св. Троица” на безапелационната позиция на Светия Синод против утвърждението на Истанбулската спогодба.

По думите му езикът на конвенцията е двузначен, неразбираем и завоалиран. “Вчера един висш арбитър ми чете конвенцията, в която се споделя, че може да има тълкувателна декларация, само че тя няма да има правна тежест”, разкри той.
“В тази спогодба под формата за битка против насилието на дамите се отварят вратите на неуместни практики”, безапелационен е отецът.

“Светът не отива към положително. Устоите, върху които обществото се крепи, се разрушават. Не изпитвам завист на политиците. Те са сложени сред чука и наковалнята. Европа крепко натиска да се одобри конвенцията, а пък хората с право се бунтуват, тъй като желаят да ни наложат изцяло неуместни практики. Това е война против човешката телесност. Това е злоба против християнските ценности”, увери Александър Лашков.

“Наблюдава се една свободия, едно цялостно разграждане на правила и полезности. Прави се опит да се унищожи християнството. В Конституцията на Европа нито един път не се загатва думата християнство” заключи вярващият.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР