Вълнения и очакване за нощта на Оскарите, която предстои. До

...
Вълнения и очакване за нощта на Оскарите, която предстои. До
Коментари Харесай

Часове до Оскарите, филмът Навални с Христо Грозев е сред фаворитите

Вълнения и очакване за нощта на Оскарите, която следва. До часове " Долби Тиатър " ще заблести от наличието на звездите на киното, които се надяват да си тръгнат от там с влиятелната статуетка.

Сред номинираните и основаният с присъединяване на журналиста Христо Грозев филм " Навални ". Лентата е любимец в категорията за писмено кино.

След няколко часа светът ще заживее в ритъма на киното. В Лос Анджелис текат последни приготвления за грандиозното събитие.

Стотици продуценти, членове на кино екипи, както и армията от публицисти към този момент са край Долби Тиатър.

" С екипа сме тук от четвъртък. Наблюдаваме всичко, и мога да ви уверя, че всичко e ужасно ", споделя Алекс Сегура, кореспондент.

95-ото издание на филмовите награди ще бъде запомнено и с промени.

" За първи път от 60 години килимът не е червен, а в цвят шампанско. Това е огромната изненада. Но на мен доста ми подхожда ", споделя Джен Су, кореспондент.

Във филмовите заглавия изненадата е " Всичко на всички места едновременно ". Определеният от кинокритиците като " ексцентричен филм " е главен кандидат за Оскар. Има 11 номинации.

С най-вече шансове за Осдкар измежду актрисите са Мишел Йео и Кейт Бланшет. Надпреварата при мъжете е оспорвана. Тя е сред Брендън Фрейзър, Колин Фарел и Остин Бътлър.

За трети път водещ на церемонията ще бъде Джими Кимъл. Риана ще извърши номинираната за " Оскар " ария " Lift me Up " от кино лентата " Черната пантера: Уаканда вечно ".

Първоначално беше планувано и присъединяване на лейди Гага с песента " Hold My Hand " от " Топ Гън: Маверик ", само че тя отхвърли, поради задължения.

Със сигурност на церемонията няма да участва и Уил Смит. След плесницата, която зашлеви предходната година на Крис Рок, той има възбрана да участва премиите " Оскар " в продължение на 10 години. С какво ще бъде запомнена 95-та гала следва да разберем.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР