Вълната от обвинения в сексуални посегателства не спира. Вижте коя

...
Вълната от обвинения в сексуални посегателства не спира. Вижте коя
Коментари Харесай

И холивудският актьор Дъстин Хофман беше обвинен в сексуален тормоз

Вълната от обвинявания в полови похищения не стопира. Вижте коя поредна холивудска звезда беше уличена в непочтено държание.

 © фотография: Българска телеграфна агенция / АРХИВ
Дъстин Хофман се оказа следващата холивудска занменитост, обвиенна в полов тормоз. Писателката Ана Греъм Хънтър твърди, че през 1985 година, когато е била на 17 и е работела като помощник за един от филмите, с присъединяване на Хофман, той намерено флиртувал с нея и ѝ правел непристойни подмятания. Актьорът, който има зад тила си десетки филми и влиятелни оценки, се извини и сподели, че съжалява, в случай че е сложил Хънтър в " неуместна обстановка ".

И още - шест дами упрекнаха в непочтено държание режисьора на поредиците " Час пик " и " Екс-мен " - Брет Ратнър. Адвокатът му изрично отхвърли изказванията. А преди броени часове по същата причина, оставка подаде английският министър на защитата - Майкъл Фалън. Радиоводещата, чието коляно се твърди, че докоснал Фалън, разгласи, че счита случая за завършен от дълго време. Скандалът към холивудския продуцент Харви Уайнстийн безусловно отприщи вълна от обвинявания в полови похищения в международен мащаб.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР