Вълната от нови ограничителни мерки заради Covid предизвика протести из

...
Вълната от нови ограничителни мерки заради Covid предизвика протести из
Коментари Харесай

Новите ограничителни мерки заради коронавируса предизвикват протести из Европа

Вълната от нови ограничаващи ограничения поради Covid провокира митинги из Европа, до момента в който в това време десният английски политик, който имаше забележителен принос за организирането на референдума за Брекзит, яхва националния яд против новото затваряне, преформатирайки своята Партия на Брекзит под нов етикет, предава Ройтерс във вторник.

Обединеното кралство, което е с най-големия формален брой жертви от Covid-19 в Европа, се мъчи да се оправи с по над 20 000 нови случая на ковид дневно, а учени предизвестиха, че " най-лошият " сюжет с 80 000 умряли може да бъде надхвърлен.

Наричан от последователите си кръстника на придвижването за излизане от Евросъюза, създателят на Партията на Брекзит Найджъл Фараж съобщи, че посредством всяване на боязън министър-председателят Борис Джонсън е предиздвикал британците да се подчинят на новото затваряне на страната.

" Най-належащият въпрос е този за ужасния отговор на държавното управление на (кризата с) ковид ", написаха в обща авторска публикация във в. " Дейли телеграф " Фараж и ръководителят на Партията на Брекзит Ричард Тайс, в която те оповестиха основаването на новата партия на Фараж " Реформирай Обединеното кралство ".

" Министрите тотално са изгубили връзка с нацията, а тя от своя страна се е разделила на уплашени и на гневни хора. Дебатите за това по какъв начин да се отговори на (кризата с) Covid става по-токсичен и от този за Брекзит. "
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР