Вълна от възмущение в социалните мрежи заради намерението на Природен

...
Вълна от възмущение в социалните мрежи заради намерението на Природен
Коментари Харесай

Вълна от възмущение заради глобата на влогъра, организирал масово изкачване на Мусала

Вълна от отвращение в обществените мрежи поради желанието на Природен парк „ Рила” да наложи санкция на влогъра, провел всеобщо нанагорнище на връх Мусала. Слави Панайотов ще провежда спокойно шествие от Министерски съвет до Народното събрание.

Влогърът още веднъж употребява онлайн канала си, този път с цел да предложения почитателите си да дарят пари за санкцията от близо 5000 лв..

„ Обмислям да платя наказването си в стотинки. 5000 лв. са тъкмо 5000 стотинки, а цялото нанагорнище на връх Мусала по случай достигането на 500 000 абоната”, декларира Слави Панайотов.

В изявление за bTV шефът на парк Рила съобщи, че връх Мусала попада в зона с лимитирано човешко влияние.

„ Не може просто да се постави пергел с център връх Мусала и да се очертае един кръг на картата и да се каже – Край, това е парк”, разяснява Слави Панайотов.
Глоба до 5 хиляди лв. за влогъра, провел всеобщото нанагорнище на Мусала Слави Панайотов е решен да апелира глобата
Според специалистите влогърите постоянно разчитат на разнообразни дела, с цел да привлекат аудитория.

„ Грешна дума, наранена тематика, може да накара много хора да реагират на мига в някакво деструктивно държание и е рисково ", изясни доктор Димитър Трендафилов, помощник-ректор по интернационалната активност в Нов български университет.

Търсен резултат е й присъединяване на аудиторията във видеата.

„ Инстаграм почитателите ми ще вземат решение какво да върша за един ден – да си оправя ли леглото или не. 55% от вас гласоподаваха да си го оправя, 45% – да не си го оправям”.

Често срещан метод за замесване на публиката са и провокациите.

„ Предизвиквам те отново да си намериш мацка, обаче желая да я целунеш”.

„ Ще влизам самичък в изоставена постройка. Не е чак толкоз страшничко, обаче това да вляза в 12 часа през нощта тук и да съм сам… не е найс”.

Колко тъкмо печелят влогърите не е ясно. Сайтът „ Соуъшъл блейд” прави оценка приходите на канала на Слави Панайотов в просторен диапазон – сред 20 и 300 000 $ годишно.

Повече се впечатляват от хора като тях, хора, които са на горе долу тяхната възраст. Говорят на техния език и вършат неща, които са налични.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР