Вълна от възмущение и неодобрение отключи в Египет известната телевизионна

...
Вълна от възмущение и неодобрение отключи в Египет известната телевизионна
Коментари Харесай

Телевизионна водеща: Дебелите хора са като мъртвите

Вълна от отвращение и отрицание отключи в Египет известната телевизионна водеща Рехам Саид в последното си предаване, в което разкритикува хората с наднормено тегло.

,,Дебелите хора са като мъртвите - те са в тежест на фамилиите им и на държавата``, съобщи в ефира на предаването си 44-годишната Саид, написа novini.bg.

,,Никак не изглеждаш добре, когато носиш абая (вид обичайната рокля в Египет - б.р.) и едвам вървиш. По този метод губиш част от твоята женственост``, добави тя по адрес на по-пълните дами в северноафриканската страната.

Изказването ѝ по деликатната тематика отприщи неодобрение измежду обществото, което я упрекна в оскверняване на достолепието на египетските дами.

Заради недомисления си коментар Саид ще бъде привикана за пояснение от медийния регулатор в страната, а пък съд в Кайро към този момент е насрочил дело за 14 октомври поради ``оклеветяване по отношение на жителите с наднормено тегло`` и ``разпространение на подправени новини``.

Самата Саид обществено се извини за думите си, споделяйки, че не е желала да обиди никого, както и че против нея се организира ``доста дейна кампания``.

,,Ето за какво взех решение да се отдръпва от малкия екран и да насоча всичките си грижи към децата ми``, разгласи още 44-годишната водеща, представена от международните организации.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР