Вълна от подкрепа за премиера на Финландия Санна Марин. Причината

...
Вълна от подкрепа за премиера на Финландия Санна Марин. Причината
Коментари Харесай

Премиерът на Финландия: Аз все още съм човек и ще продължавам да бъда

Вълна от поддръжка за премиера на Финландия Санна Марин. Причината е появилият се видеоклип, на който тя е снимана на частно празненство. И до момента в който се чака да излезе резултатът от теста ѝ за опиати, в обществените мрежи мнозина реагират позитивно и споделят клипове с танци с хаштаг " Солидарност със Санна ", съобщи България он ер.

За цялостна поддръжка към Санна Марин се оповестиха хора както от Финландия, по този начин и от редица страни по света. Те качват в обществените мрежи свои видеоклипове, на които танцуват, а посланието е – всички би трябвало да танцуват, даже дамите на високи постове имат потребност да отидат на ваучър, с цел да разхлабен.

В акцията " Солидарност със Санна " се включиха даже немски политици.

Танците на премиера на Финландия обаче смутиха доста от нейните съграждани. Заради обвиняванията, че може да е била дрогирана, Марин към този момент се е подложила на тест за опиати, резултатът, от който ще излезе до дни. Самата тя увери, че в никакъв случай не е употребявала дрога.

" Прекарах една вечер с другари, танцувах и пях. Аз съставлявам младото потомство, аз мисля, че съм човек като другите, без значение че съм министър-председател. Няма да трансформира метода, по който се държа. Разбира се, ще внимавам с това, което приказвам, тъй като може да бъде асоциирано с цялото държавно управление. Но аз към момента съм човек и ще не преставам да бъда ", съобщи Марин.

Тя изрази и вяра, че ще се промени разбирането, че и хората, които взимат значими решения, също могат да танцуват, пеят и да вървят на празненства.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР