Вълкът от Уолстрийт (2013 г.) си остава един от най-емблематичните

...
Вълкът от Уолстрийт (2013 г.) си остава един от най-емблематичните
Коментари Харесай

Lamborghini-то от Вълкът от Уолстрийт отива на търг

" Вълкът от Уолстрийт " (2013 г.) си остава един от най-емблематичните филми и за Леонардо ди Каприо, и за Мартин Скорсезе.
 Lamborghini и планът Tierra Viva за първокласни вили в Марбея
Как ще наподобяват къщите на Lamborghini в Марбея

Лукс в ново измерение

Но въпреки да бе номиниран за Оскар в цели пет категории, филмът не съумя да завоюва нито една статуетка. Въпреки това някои подиуми от него и до през днешния ден изникват в съзнанието на хората, които са го гледали. Като да вземем за пример тази, в която героят на Ди Каприо кара безразсъдно и разрушава новото си Lamborghini.

Всъщност това не е какво да е Lamborghini, а модел Countach, който ще бъде пуснат на търг този декември в Ню Йорк от RM Sotheby. Според CarBuzz, номера на шасито е KLA12722, което подсказва, че автомобилът е даже още по-уникален.

Защото в него има баджа за 25-годишнината на компанията и в Съединени американски щати има единствено 12 такива бройки, които са направени с боя Bianco Polo и интериор Bianco. Към момента от RM Sotheby не са дали съответните спецификации на автомобила, който ще бъде пуснат на търг, само че специфичният модел разполага с 5.2-литров атмосферен мотор, задно предаване и петстепенна ръчна скоростна кутия.
 Lamborghini Revuelto - първият в света V12 plug-in хибрид е тук
Първият хибрид на Lamborghini е тук

Всичко, което знаем за Revuelto

От CarBuzz настояват, че за рисковите подиуми във не е употребен особено основан за задачата автомобил, а Скорсезе е държал да разбие напълно същински. Не е ясно обаче Lamborghini Countach, което ще бъде пуснато на търг, в кои тъкмо подиуми е употребявано. Със сигурност обаче не са тези, в които се стига до унищожаването му.
 Lamborghini Revuelto - новият модел на италианците, за който се чака на опашка
На опашка за Lamborghini - какъв брой дълъг е описът с чакащи за новия Revuelto

Защото всеки желае бърза и скъпа кола

Очакванията са бъдещият притежател на Lamborghini Countach да се раздели със сума в порядъка на 2 милиона $, с цел да го придобие.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР