Валерия Георгиева, която някои хора обичат, а други не, не

...
Валерия Георгиева, която някои хора обичат, а други не, не
Коментари Харесай

Валерия Георгиева: Харча много!

Валерия Георгиева, която някои хора обичат, а други не, не стопира да изумява, видя kliuki.ws. След „ Ергенът ” доста хора започнаха да се вълнуват освен от персоналния живот на Валерия и от това дали с Евгени Генчев са дружно, а и от това по какъв начин минава нейното всекидневие.

Както към този момент всички знаем, годеницата на пианиста употребява профила си в обществената мрежа най-вече, с цел да проси пари за бездомните животни и за така наречен подслон в Плевен, за който доста хора се съмняват, че изобщо съществува.

Почти всяка история в Инстаграма на Валерия е за някое болно куче, което се нуждае от скъпо лекуване. Част от хората се връзват на миловидното лице на Георгиева и пращат пари сякаш, с цел да оказват помощ на четириногите, само че в никакъв случай не излиза наяве в действителност ли тези средства отиват за животните или остават за персонално прилагане на победителката във втория сезон на „ Ергенът ”.

Където и да се появи, Валерия се пробва да заблуди хората, че е скромна и свита, и дава всичко за четириногите… само че, може би не е тъкмо по този начин и Георгиева сама си го призна.

Тя показа, че обича доста да харчи и то не за животните. Валерия разкри, че дава куп пари за облекла и обувки, и в това може би нямаше да има нищо неприятно, в случай че средствата си бяха нейни.

Хората незабавно се запитаха от кое място идват средствата на годеницата на Евгени откакто тя няма непрекъсната работа и не може да се похвали с кой знае какъв брой фешън задължения, с цел да може да си угажда по този начин.

 в

 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР