Валерия Георгиева и Евгени Генчев са една от най-обсъжданите двойки

...
Валерия Георгиева и Евгени Генчев са една от най-обсъжданите двойки
Коментари Харесай

Валерия призна: Ще родя на Евгени поне три деца!

Валерия Георгиева и Евгени Генчев са една от най-обсъжданите двойки след края на „ Ергенът ”. Често има клюки, че тяхната връзка е единствено за пред камерите и че те от дълго време не са двойка.

За следващ път обаче Евгени и Валерия ще опитат да опровергаят тези клюки и да потвърдят, че са дружно, въпреки и дистанцията ненапълно да ги разделя. И колкото и хората да не имат вяра, пианистът и защитничката на животните са двойка и даже възнамеряват доста скоро да заживеят дружно.

Единствената компликация за тях е връзката им от разстояние. Евгени обаче споделя, че към този момент е  измислил по какъв начин с Валерия изградят дом дружно и има вяра, че това доста скоро ще стане действителност.

Валерия от своя страна споделя, че е подготвена да роди на Генчев, освен две деца (близнаци), а даже три, с което още един път потвърждава, че връзката й с пианиста се задълбочава.

 „ Ти си най-страхотният мъж! ”, споделя Георгиева, обръщайки се към своя обичан Евгени. И добавя, че има вяра, че в бъдеще пианистът ще бъде и най-страхотния татко за техните общи наследници.

Валерия и Евгени признават също, че даже след края на „ Ергенът ”, двамата не престават една своя традиция – да си пишат писма. Евгени споделя, че точно те са най-ценният спомен за тяхната обич и развиването на техните взаимоотношения.

Източник: btv.bg

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР