Валерия е победителка във втория сезон на Ергенът. 24-годишната красавица

...
Валерия е победителка във втория сезон на Ергенът. 24-годишната красавица
Коментари Харесай

Валерия печели „Ергенът”

Валерия е победителка във втория сезон на „ Ергенът ”. 24-годишната хубавица стига до финала на риалити шоуто и печели сърцето на Евгени Генчев, оповестява в последния си брой хитовия седмичник „ Филтър ”. Автор на материала е журналиста Антон Стефанов, който бе редактор в първия сезон на предаването.
 

Още при старта на риалитито „ Уикенд ” също написа, базирайки се на свои източници от екипа, че Валерия победи в шоуто. Впоследствие обаче бе тиражирана версията, че пръстена получава Елена, а някои медии упорстваха, че това е Ирина Карабаджак. Сега името на същинската любимка е несъмнено, а феновете ще видят триумфа й на дребния екран след към месец.

Всъщност 24-годишната моделка и защитничка на животните от Плевен беше любимка на Евгени съвсем през цялото време на „ Ергенът ” и по този начин си остава до края. Именно тя чува думите: „ Обичам те! Моля те да бъдеш моя и да станеш моя жена “, изречени от пианиста, и получава заветния пръстен.

Другото момиче, което остава до финала на шоуто, е Елена. До последно тя е уверена, че е завладяла сърцето на Евгени Генчев и показва необикновено самочувствие. Изборът на музиканта я докарва съвсем до нервозен срив и тя избухва в рев, описват хора от екипа.

Финалът на „ Ергенът “ е и най-прекрасният подарък за рождения ден на Валерия, която на 25 май става на 25 години, отбелязва в. „ Филтър ”. Не излиза наяве обаче дали Евгени остава в живота с избраницата си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР