Валери Йорданов гушка трето дете. След двете дъщери от вече

...
Валери Йорданов гушка трето дете. След двете дъщери от вече
Коментари Харесай

Валери Йорданов гушна син от млада докторка

Валери Йорданов гушка трето дете. След двете дъщери от към този момент някогашната си брачна половинка Жени, 49-годишният артист се похвали с новороден наследник. Той е плод на връзката му с младата лекарка Неделина Куртелова. Детето е пристигнало на бял свят преди броени дни и се споделя Йордан.
 

„ На 22 октомври се роди Йордан Валери Йорданов. Син на Неделина Куртелова и Валери Йорданов. Брат, Племенник, Внук, Пра-внук и Пра-пра-внук – от двете страни и от началото на името и на семейството си. „ Йордан ” – Спокойна и мощна река. ” С тези думи Валери Йорданов разгласи на страницата си във Facebook, че е станал татко за трети път.

Актьорът в никакъв случай не е вдигал доста звук към персоналния си живот, по тази причина вестта за бебето е изненадваща за всички, с изключение на за неговите близки и приятелския му кръг. 13 години е разликата във възрастта сред Валери и 36-годишната майка на новороденото му бебе. Неделина е доктор пулмолог, приключила е медицина в Стара Загора, има и магистратура по здравен мениджмънт. През 2019-а става помощник и докторант в Медицинския университет в София, по време на пандемията прави усещане с работата си на първа линия в битката с Ковид-19, а приносът й е регистриран в плана „ 40 до 40 ” на Дарик радио. Явно известният артист също се е впечатлил от младата лекарка, с която е почнал връзка след развода си преди 3 години.

Валери се раздели с към този момент някогашната си брачна половинка Жени след 13 години брак. Още тогава „ Уикенд ” писа за правосъдните борби, които артистът е трябвало да води за попечителството над двете си дъщери Йована и Яна. Явно с майка им въпреки всичко са стигнали до решение на казуса. Говори се, че тя е взела попечителството, само че в никакъв случай не е забранявала на децата да се срещат с татко си когато и да е, когато имат предпочитание за това. Така и не стана ясно какво е довело до развода. По всичко обаче проличава, че новата връзка е подействала добре на Йорданов освен в персонален, само че и в професионален проект.

Откакто е с лекарката, той съумя да издаде първата си книга – сборникът с разкази „ Гризачи ”, пусна по кината хитовия си филм „ Шекспир като улично куче ”, който взе 6 награди „ Златна роза ”, и се снима в още три други ленти. На сцената обаче нещата не вървят толкоз безпрепятствено. Заради свадите към режисьора Александър Морфов в Народния спектакъл, остро демонстрираната непосредственост с него и поддръжката, която му оказа, артистът се изпокара с доста свои сътрудници в културната институция. Въпреки това продължава да играе там.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР